Kjære kvinner, jeg er glad for at jeg ikke er i deres sko!


På vegne av oss ubarberte og vinterbleike menn vil jeg gjerne dele en støtteerklæring til landets kvinner!

Kjære kvinner, jeg er ekstremt glad for at jeg ikke er i deres sko!

Designerfjes, designerbryster og designervagina. Hvor skal dette stoppe?

Da jeg i dag tidlig rullet ut av senga, tok en lyn-kjapp dusj og hoppet i den første rene buksa som falt foran føttene mine så slo det meg. Vi gutta har det skremmende enkelt i forhold til dere!

Presset på verdens kvinner når det gjelder å ta seg godt ut er ikke tids, eller stedsbegrenset. Det er altoverskyggende, og betydningen av det presset er daglig med på å fylle sosiale-medier, tradisjonelle medier, blogger, venterom, prøverom, klesskap og ekteskap verden over.

Kjære søstre, mødre, kjærester og døtre - dere fortjener respekt for hvordan dere takler presset!

Et av mine personlige nyttårsforsetter for 2016 var å gi ansiktet en velfortjent overhaling med barberhøvelen hver morgen, men jeg klarer ikke engang det. Håpet var å stille morgenfrisk og glattbarbert under mottoet «trust is clean shaven» som Ruud & Rye. I stedet ser jeg mer ut som en blanding av Harry Huleboer, og ZZ top.

Ambisjonen min om å legge frem morgendagens klær hver kveld gikk heller ikke særlig bra, og på toppen av det hele, så sliter jeg med å finne to sokker som matcher. Med matcher så mener jeg samme farge, og ikke at de passer resten av habitten, eller at de har samme mønster, men la oss glemme mine brødre og meg.

Det er dere kvinner av Norge som skal ha klapp på skulderen og heder i bøtter og spann.

Dere kjære kvinner skal ha enorm respekt for at dere klarer å kle dere og te dere som dere gjør i alle tenkelige og utenkelige situasjoner. Dere skal ha respekt for at dere klarer å skape de reneste mesterverk av hverdagsklær, og dere skal ha respekt for at dere klarer å leve med et press på klær, sminke, uteseende, og utstråling som gir oss store sterke menn skjelven bare ved tanken.

Jeg håper virkelig at verden tar til fornuften før min datter kommer i en alder der det urettferdige presset treffer også henne.

Det er nemlig ingen spøk å være kvinne i en tid der mote og skjønnhetsprodusenter vet å dytte smart markedsføring ut i alle tenkelige og utenkelige kanaler. Det er heller ingen spøk å alltid måtte stille nysminket, og stylet til den minste begivenhet slik dere alltid gjør, men hvor går egentlig grensen for hvor mye press og fokus man skal legge på menneskers utseende?

Skal ikke et menneske være mennesklig mer?

Denne ukens «buzz-ord», i norske medier var designer-vagina, og da ruller ballen igjen. Kvinner som tidligere har hatt press på å kjøpe seg nye bryster, nytt ansikt, strammere mage, lengre hals og slankere bein har nå fått en ny tjeneste som kan gjøre dem gladere og lykkeligere.

Når produsenter av klær, skjønnhetsbehandlinger, kremer, skjønnhetsprodukter og kosmetiske operasjoner skal selge sine produkter så pushes de stort sett alltid mot kvinner. Jeg har faktisk aldri sett en betalt-blogg der en mannlig blogger tar til orde for kosmetiske operasjoner eller skjønnhetsprodukter. I de tilfellene der menn nevner slikt så er gjerne målgruppen kvinner, og dermed så blir vi gutta nok en gang skånet.

Jo mer f...vi gutta gir jo flere komplimenter får vi

Nei, kjære kvinner! Jeg håper at dere på et eller annet tidspunkt hopper av press-karusellen. og sier at nok er nok. I en tid der alt kan kjøpes og alt skal være perfekt så finner jeg skjønnhet i naturlige feil og brister. Jeg finner det naturlige vakrere enn noe annet, og det gjør mange av mine brødre med meg også. Så med det sagt;

For min del er eneste ambisjon på utseende fronten å finne to like sokker. Følg meg gjerne på den!

 

Følg meg også gjerne på Facebook her; https://www.facebook.com/kleivenkjellola

 

IKKE ALLE BLOGGER KAN VÆRE ROSA!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kjell-Ola Kleiven - Ikke alle blogger kan være rosa

Kjell-Ola Kleiven - Ikke alle blogger kan være rosa

39, Oslo

CEO & Managing Director, Risk Information Group (RIG Nordic & Baltic) Samfunnsengasjert leder og risikomann med sans for det skrevne ord.

Kategorier

Arkiv

hits