Tommel opp UDI!


"Jeg har vært ekstremt kritisk til UDI under asylkrisen, men nå fortjener de litt skryt"

Det er lite som er mer sjarmerende enn en angrende synder, og snuoperasjonen i UDI der korsnekt ble til kors-bevaring ved korttidshusing for asyl-søkere er beundringsverdig. Ikke bare har UDI ved endringen vist evne til omstilling i nok en potensielt belastende sak for det statlige organet. UDI har også vist at de etter måneder med merkelige impulshandlinger har fått grep om beslutninger under press, og det sier i seg selv noe om modning.

UDI innrømmer at punktet om religionsnøytralitet i noen tilfeller har blitt dratt for langt. Direktoratet vil ikke kreve at de som driver slike overnattingstilbud, fjerner religiøse symboler, sier de i en melding og det er ikke mer som skal til for at jeg klapper i hendene.

Når UDI først ville fjerne kristne kors og symboler fra religiøse hus som brukes til å huse asylsøkere, så ville de fjerne symboler som sier noe om i hvilket type land man befinner seg i. Fjerning ville dermed ha blitt som den velkjente kampen mot vindmøller.

Vi er et land som er bygget på kristne verdier, og det uansett hvordan du vrir og vender på det.

Gårsdagens beslutning viser at UDI tenker, og når 97% av Nettavisens lesere i en undersøkelse sier at UDI gjorde rett så er alt som det skal være.

I en tid som nå er det viktig å ta vare på verdipilarene  i det norske samfunnet.

Takk UDI

 

- Mer enn 8300 av dere delte blogginnlegget der jeg tok til kamp for bevaring av kors!

Innlegget leser dere her; http://kleiven.blogg.no/1448732637_n_vil_de_fjerne_kors_.html

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kjell-Ola Kleiven - Ikke alle blogger kan være rosa

Kjell-Ola Kleiven - Ikke alle blogger kan være rosa

39, Oslo

CEO & Managing Director, Risk Information Group (RIG Nordic & Baltic) Samfunnsengasjert leder og risikomann med sans for det skrevne ord.

Kategorier

Arkiv

hits