Det er valgene du tar i dag som avgjør hvem du er i morgen


Ta imot lille-Kleiven

«Det er valgene du tar i dag som avgjør hvem du er i morgen»

-Hvem vil du være?

Et par blogglesere har kommentert at jeg sjelden er veldig privat i bloggen, så her får dere litt om meg uten slips og blådress.

Først av alt......

"Jeg har 38 år med livserfaring"

Det beste med å ha blitt voksen er uten tvil erfaringen som gjør at man bedre enn noen gang forstår hvem man er og hvor man er i livet. Ikke det at jeg noen gang har vært i tvil, men tryggheten på egne valg og egne verdier har jeg blitt mer bevisst i voksen alder, og ikke minst etter at jeg ble pappa.

I hverdagen forsøker jeg å ta veivalg som gir meg energi og overskudd fremfor muligheter som gir meg en tøff morgendag. Du forstår kanskje hva jeg mener?

Livet er fort kort til å gå rundt å være utslitt eller på felgen.

Som forbruker velger jeg helst produkter, tjenester og aktiviteter som underbygger de samme verdiene som jeg selv står for. Verdier som signaliserer at jeg som person er stolt, samfunnsengasjert, aktiv, sporty og miljøbevisst.

Om et produkt, et selskap eller en tjeneste underbygger de samme verdiene som jeg selv skatter vil jeg lett kunne bli en lojal kunde. Lojalitet er nemlig en av egenskapene som jeg setter høyest. Et produkt som leverer bedre enn forventet fortjener den samme lojaliteten. Kvalitet er noe jeg trykker til mitt bryst. Jeg kaller det «hel ved», og i plastens tidsalder er dette sjeldent.

Som risiko-mann er jeg risikovillig, men bare om muligheten har en nedside som er mindre enn opp-siden. I mitt fag kaller vi det å kalkulere risiko.

Som sportselsker følger jeg mye fotball, og aller helst spansk liga.

Som blogger er jeg direkte.

Som person er jeg opptatt av samfunnsengasjement og jeg mener at vi alle er ansvarlig for hvilken vei samfunnet dreier. Nettopp derfor liker jeg å blogge om ting som jeg mener betyr noe. Jeg liker å dele verdier, tanker og syn på verden.

Når det gjelder mat og kosthold generelt så har jeg mer årene blitt mer kvalitetsbevisst, og jeg foretrekker kortreist, og «ren» mat.

Når det gjelder alkohol så er jeg avholds.

Når det gjelder familie så kommer den først.

Med familien er jeg aller helst aktiv, og jeg elsker tid med mine nærmeste. Tiden bruker vi som regel på idrett, friluftsliv og annen aktivitet som kan skje utendørs.

Noen nøkkelord som beskriver meg er;

  • Energisk
  • Aktiv
  • Analytisk
  • Og menneskekjær

Det er god trening å skulle beskrive seg selv med en håndfull ord. Hvilke fire ord beskriver deg best? 

Jeg avslutter denne gang med favorittsitatet mitt;

Nowadays people know the price of everything and the value of nothing - Oscar Wilde

Alt godt herfra!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kjell-Ola Kleiven - Ikke alle blogger kan være rosa

Kjell-Ola Kleiven - Ikke alle blogger kan være rosa

39, Oslo

CEO & Managing Director, Risk Information Group (RIG Nordic & Baltic) Samfunnsengasjert leder og risikomann med sans for det skrevne ord.

Kategorier

Arkiv

hits