Vil du se 007, og Spectre premieren først i landet med meg?Vil du se 007, og Spectre med meg?

 

VI HAR ALLE EN JAMES BOND I MAGEN - Salen er vår og vi har holdt av to plasser til en heldig vinner.

Det er lite som gjør meg mer entusiastisk enn når studioet bak James Bond ruller ut en ny James Bond Film, og nå gjør de det snart igjen. Den 29 oktober er det tid for førpremiere på det siste James Bond eventyret, og tradisjonen tro har jeg klart å kapre en egen før-premiere på filmen.

Siden «Casino Royale» i 1954 har ni forskjellige skuespillere fått prøve seg som James Bond. Barske mannfolk med glimt i øyet og dametekke, gjerne krydret med raske biler, og frekke kommentarer av slaget som gjør at latteren sitter lett i salen.

BOND ELLER BOND-BABES?

Jeg tror at alle vi menn drømmer om å være litt James, og damene de nyter synet av han. Det er nemlig noe unikt med den britiske agenten som har overlevd både den kalde krigen, og de fleste andre populærkultur fenomener med god klaring. Så langt er det produsert hele tjuetre Bond filmer siden Dr No i 1962.

James Bond er noe så sjeldent som et stykke moderne populær kultur som takler aldring bedre enn det meste, og der tidligere Bond helter som Sean Connery, Roger Moore, Tim Dalton og Pierce Brosnan tok skikkelsen Bond til legende status så har Daniel Craig løftet det hele videre. Han er i mine øyne den nest beste Bond så langt, og da er han bare slått av originalen selv Sean Connery.

Hvem er dine topp tre favoritt Bond?

Så enkelt kan du vinne

Klikk liker på dette innlegget, og del deretter dine tre BOND favoritt skuespillere fra foregående filmer. Disse kan du maile meg ved å sende en mail til kjell-ola.kleiven@rignorge.no, eller poste ved å kommentere nedenfor, så trekker jeg ut en vinner som får to plasser på før-premieren. Deg pluss en date, eller kompis i salen på en lokal kino i Oslo.

Vi har cirka 100 plasser denne kvelden og gir bort 2.

DET ER EN 007 I OSS ALLE

 
Det skal jo lønne seg å lese www.kleiven.blogg.no

Fakta om Spectre:


Norgespremiere: 30.10.2015
Originaltittel: James Bond: Spectre

Genre: Action / Thriller
Skuespillere: Daniel Craig, Ralph Fiennes, Monica Bellucci, Christoph Waltz, Léa Seydoux, Ben Whishaw, Naomie Harris, Dave Bautista, Rory Kinnear, Andrew Scott, Jesper Christensen
Regi: Sam Mendes
Manus: Ian Fleming, John Logan, Neal Purvis, Robert Wade
Nasjonalitet: USA / Storbritannia
Språk: Engelsk
Distribusjon: SF Norge
Produksjonsår: 2015

EN GOD WEEKEND ØNSKES DERE ALLE.

 

Følg meg også gjerne på Facebook her; https://www.facebook.com/kleivenkjellola

 

 www.kjellolakleiven.no

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kjell-Ola Kleiven - Ikke alle blogger kan være rosa

Kjell-Ola Kleiven - Ikke alle blogger kan være rosa

39, Oslo

CEO & Managing Director, Risk Information Group (RIG Nordic & Baltic) Samfunnsengasjert leder og risikomann med sans for det skrevne ord.

Kategorier

Arkiv

hits