Raseri blant «Pappakropp-tilhengere»

Pappakropp 2,0Det var egentlig ikke slik at du skulle lese de tankene som jeg nå deler, men når tastaturet først lå under fingrene når jeg tenkte dem, så gikk det raskt å punche dem ut.

Det er naturlig nok bare kvinner som legger på seg i forbindelse med en fødsel. Hvorfor skal vi menn få sympati for økt vekt som følge av farskap? Null logikk!

Etter at jeg omtalte «Pappakropp» unnskyldninger som hagler blant enkelte menn så gikk det en kule varmt.

Menn som gjerne legger skylden på egen kroppsform på poden hjemme følte seg tydeligvis mobbet, og konsekvensen er at mail-boksen min har fylt seg til randen med sinte meldinger. Overskrifter som «Mobbing av tjukkaser», «Du trakasserer oss fedre», og «Kvinne-smisker» har gitt meg mang en god latter, og flere av de sinteste mailene burde åpenbart vært både rammet inn og hengt på veggen.

Men, kan man ta sinnet til disse herrene alvorlig? Neppe!

Når jeg ikke tar sinnet i mailene på alvor så skyldes det at innlegget ikke på noen som helst måte gjorde narr av de om har flere kilo på kroppen enn gjennomsnittet. Innlegget handlet mer om farskap, og de biologiske endringene som gjerne kommer som følge av det å bli far eller mor.

Det er en ting jeg aldri har forstått, og jo mer jeg tenker på det jo merkeligere blir det. «Pappakroppen» var denne vårens store Buzz ord», og takket være Leonardo Di Caprio som plutselig så mer eller mindre stappmett ut, så var det plutselig ok for alle oss andre menn, og ikke minst fedre å la kroppen forfalle. Pappakropp var sexy ble det sagt, og Leonardo var beviset. Er dere med meg så langt?

Innlegget tar ikke et oppgjør med det fedme, eller det å være overvektig. Det tar et oppgjør med det å skylde vekta etter det å ha blitt far på farsstatusen, og grunnen er enkel.

MAN BLIR IKKE OVERVEKTIG AV Å BLI PAPPA. IKKE ENGANG LEONARDO DI CAPRIO BLIR DET.

Når ble det naturlig for mannen i gata å sammenligne seg med Leonardo Di Caprio? Tjukk eller ikke, han er vel en av verdens mest sexy menn? Som Kjell-Ola fra Norge så føles de skoene litt store å skulle fylle. Stappmett eller ikke.

Så når dere «Pappa-kropp» tilhengere tenker at sønnen eller datteren har skyld i deres vekt, så er det en fullstendig feil

Om enkelte der ute fortsatt tror at det å gi faen i egen helse på grunn av Leonardo, og hans forfall så husk følgende;

Så snart Leonardo Di Caprio får en rolle som krever at han er «Slim», så er han nok det, og hvem skal dere skylde på da?

Nei, det er langt bedre å si det fra hjertet. Jeg har den kroppen jeg har, og det er mer enn godt nok.

 

Ekte menn skylder ikke på andre for vårt eget fysiske forfall.

Amen!Les det originale pappakropp innlegget her; 

http://kleiven.blogg.no/1439041894_tjukk_grhretpappa_som.html

Følg meg gjerne på min offentlige profil på Facebook her; https://www.facebook.com/kleivenkjellola 

 

 www.kjellolakleiven.no

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kjell-Ola Kleiven - Ikke alle blogger kan være rosa

Kjell-Ola Kleiven - Ikke alle blogger kan være rosa

39, Oslo

CEO & Managing Director, Risk Information Group (RIG Nordic & Baltic) Samfunnsengasjert leder og risikomann med sans for det skrevne ord.

Kategorier

Arkiv

hits