Alle gode ting er tre!


Foto; UD Las Palmas web

Den største dagen så langt i 2015 - I dag skal UD Las Palmas rykke opp!

Ok jeg innrømmer det. Jeg har en ekstremt nerdete side, og denne litt smårare men fotball-glade nerden har virkelig sansen for et lag litt utenom det vanlige. Blant fotballfans, eller nordmenn flest er ikke akkurat UD Las Palmas et vanlig lag å holde med men tilfeldighetene har gjort sitt til at jeg nå altså sitter her, med stress-puls, sommerfugler i magen, blått & gult skjerf rundt halsen, og håper at et spansk andre divisjonslag skal rykke opp til den øverste spanske divisjonen primera. Det hadde i så fall vært vel fortjent for tre år på rad har de vært i sluttspillet, og senest i fjor ble de slått på målstreken.
La oss håpe for Las Palmas at alle gode ting er tre.

Om du er en av de som tenker at Las Palmas er mer en ferieby med paraply drinker, og charterfeber enn fotball da har du selvfølgelig også rett. For de fleste med rødt norsk pass, og ekte  kjærlighet for kanari-øynene de elsker nettopp denne siden av las Palmas og Gran Canaria, men ikke glem fotballen sier jeg.

Gran Canaria har nemlig skapt mange gode fotballspillere, og flere av de største skal sannsynligvis ut på gresset i kveld. Husker du Valeron, eller Angel? Kanskje vet du hvem Jonathan Vieira er? Nei, sannsynligvis ikke, men det er her den nerdete siden i meg kommer frem, og når lagene Real Zaragoza og Las Palmas nå skal sloss om opprykk så er det disse gutta vi kanariere må sette vår lit til. For det er disse gutta som står for rutinen i dagens kanari-lag.

Tenk så gøy om de rykker opp. Da blir det Ronaldo, og Messi på ferierende nordmenn på Gran Canaria

Etter 3 - 1 tap i den første kampen på bortebane trenger virkelig Las Palmas et mirakel, men slike har jo skjedd før og spesielt på den sydlige halvkule.

Egentlig burde vi kanari-fans egentlig hatt den største kanariske fotballspilleren i verden på banen, men David Silva er fortsatt så stor at han er selvskreven når Manchester City skal mønstre sine beste menn. Kanskje blir han pensjonist i solen når karrieren går mot slutten?
Vi får vente og håpe på det beste.

Litt lengre frem på banen har de gule en toppskårer av rang i argentinske Araujo, som blant annet har vært aktuell for Celtic og Deila. La oss håpe at han har vett til å bli i solen. I Skottland vil han bli plukket i stykker av store sterke briter. Nei Araujo, det er i sol-byen du skal bli, og nå skal du spille oss til opprykk.

Om du som leser dette som meg er litt kanarier i sjelen da krysser du fingrene for Las Palmas i kveld. Jeg tipper tre null til Las Palmas, og målene kommer som kanari-perler på en snor.

På øya der sier vi Pio Pio!

Vamos UD!

 

Skrevet etter kampen

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, VI RYKKET OPP LAS PALMAS ER I PRIMERA, OG NESTE ÅR BLIR MOTSTANDERNE MESSI, RONALDO, OG BALE. DETTE ER EN GLEDENS DAG! MÅL FRA ROQUE OG ARAUJO AVGJORDE

 

Selv etter tap feires det på Las Palmas flyplass.

Las Palmas norske fan-klubb finner du her; https://www.facebook.com/pages/UD-Las-Palmas-Norge/572912632726608?fref=ts

Følg gjerne kampen her; http://www.laliga.es/directo/temporada-2014-2015/liga-adelante/43/las-palmas_zaragoza 

 

 

DEL GJERNE DINE TANKER OG KOMMENTARER NEDENFOR:)

Følg meg også gjerne på Facebook her; https://www.facebook.com/kleivenkjellola

 

& Som alltid; Share if you care!

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kjell-Ola Kleiven - Ikke alle blogger kan være rosa

Kjell-Ola Kleiven - Ikke alle blogger kan være rosa

39, Oslo

CEO & Managing Director, Risk Information Group (RIG Nordic & Baltic) Samfunnsengasjert leder og risikomann med sans for det skrevne ord.

Kategorier

Arkiv

hits