M-SPY, skremmende utspekulert telefon-spionasje for amatører!


IKKE LA DEG FANGE AV TELEFON-SPIONER

Den siste tiden har jeg fått en rekke henvendelser fra frustrerte telefonbrukere som har fått vite at kjæresten, arbeidsgiver eller andre har overvåket telefonene deres med programmet M-Spy.

M-Spy er et program som kjører usynlig i bakgrunnen på en mobiltelefon, eller et nettbrett og kartlegger all aktivitet. Gjennom avstandskontroll kan mottakeren av informasjonen fra ditt nettbrett lese dine sms, og dine e-mailer, de kan kartlegge din posisjon, se logger for gjennomførte telefonsamtaler og følge all surfing på Internett. I tillegg kan de hente ut informasjon om dine kontakter, og lese aktiviteten i din kalender.

Om det ikke er nok kan de følge all din aktivitet på Whatsapp og andre chatte-programmer. Key-logger gjør også brukeren i stand til å følge aktiviteten din når du skriver meldinger på instrumentet som er overvåket.

I produkt reklamen som M-Spy selv benytter seg av på nett skryter de uhemmet av å kunne overvåke dine ansatte, din kjæreste eller andre som du ønsker å følge. De skryter av at produktet ikke er synlig for objektet som blir overvåket, og de forteller at de er verdens mest brukte telefonovervåker.

Jeg har selv sett produktet i bruk, og det er skremmende hvor sofistikert og utspekulert løsningen flyter i et med telefonen.

Om du frykter at telefonen din er overvåket gjennom M-Spy eller andre lignende produkter da bør du umiddelbart søke profesjonell hjelp. Tapping av informasjon gjennom løsningen kan være et tidlig signal på at ID-svindel, kredittkort tapping, digital bank konto tømming eller annet er i vente.

Om du selv skulle gå med tanker om å overvåke venner eller kjente da skal du vite at slik aktivitet selvfølgelig er ulovlig, og strafferammen er av det slaget du ikke tuller med. Med andre ord glem hele tanken, og finn deg en mer spennende hobby.

Det at teknologien har kommet så langt som den har kommet betyr ikke at den skal benyttes. Heller tvert imot.

En demo på produktet finner dere her;

https://demo.mspy.com/user.view.dashboard.phone_id-1.html

Stay safe!

 

Send meg også gjerne en e-mail med tema-forslag til bloggen på kjell-ola.kleiven@rignorge.no

Følg meg også gjerne på Facebook her; https://www.facebook.com/kleivenkjellola

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kjell-Ola Kleiven - Ikke alle blogger kan være rosa

Kjell-Ola Kleiven - Ikke alle blogger kan være rosa

39, Oslo

CEO & Managing Director, Risk Information Group (RIG Nordic & Baltic) Samfunnsengasjert leder og risikomann med sans for det skrevne ord.

Kategorier

Arkiv

hits