Sex-video på avveieKledd naken foran hele Norge

HVORFOR SKAL SÅ MANGE PÅ DØD OG LIV LAGE SEX-FILM MED MOBILTELEFONENE SINE?

«Vi skulle jo gifte oss, og derfor lot jeg han filme. Nå påstår han at filmen er sendt til media»

Etter at www.kleiven.blogg.no ble opprettet for noen år siden har jeg nesten hver eneste dag hatt gleden av å kunne åpne mailer fra lesere av bloggen, og det er ingen overdrivelse å si at enkelte av disse er skrevet i en mer desperat situasjon enn andre.

"Jeg mister jobben om denne kommer ut i media"

I tilfeller der desperasjonen nærmest lyser av teksten, som da også helst er skrevet i kursiv, og med caps-locken på så er tema for mailen stort sett det samme. Jeg snakker selvfølgelig om fenomenet Sex-Video, og da spesielt i de tilfeller der disse har havnet på avveie.

Mistet mobilen og nå ligger jeg naken på nett

Hele tjueto ganger har jeg fått desperate mailer der individer enten har blitt frarøvet, lurt eller truet til å gi fra seg klipp som inneholder handlinger av sexuell karakter. Klippene er gjerne så vulgære eller grove at personen det gjelder ikke tørr å Politi-anmelde fordi det hele er for pinlig, og da kan man jo spørre seg. Hva gjør man i en slik situasjon?

Annet enn å stikke hodet under putta og bli der da selvfølgelig.

Heldigvis for de fleste (kjendiser) som har havnet i denne situasjonen her til lands så er ikke norske medier kjent for å vise, eller dele slike klipp. Problemet for alle uansett hvem de er vil imidlertid være at vi med dagens spredning gjennom sosiale-medier, chat, tekstmeldinger, og liknende uansett raskt når et ekstremt høyt antall visninger, og distribusjonen er dermed umulig å reversere. 

Jeg leverte inn mobilen på service, og nå er sex-filmen på nett

De fleste som havner i en slik situasjon oppgir som regel at det hele ble gjort som en «uskyldig greie», med en kjæreste, eller eks-kjæreste og at det bare var ment for dem.  Andre har blitt filmet uten at de visste om det eller skylder på rus, eller sykdom. Uansett grunn er situasjonen den samme. Ting er ute av kontroll, og filmen var aldri ment for omverden.

Fra et sikkerhetsmessing ståsted er det å la seg filme, eller selv filme en sex-akt med mobiltelefon nærmest å be om trøbbel.  Slike filmer havner garantert på avveie , og i vår tid er medie-filer  så enkle å flytte at hvem som helst kan sende slike. Det holder å sende den som tekstmelding, eller via chat.

Det er lov å tanke seg om to ganger, og i vår tid følger filmen deg på Google hele livet.

Dagens kjærester kan bli morgendagens eks'er, og en god ide i dag (edru eller påvirket), kan ha helt andre konsekvenser i morgen. Mitt råd er dermed å glemme hele konseptet sex-film. Ikke lag den om du ikke er klar til å takle en situasjon der den havner i andres hender.

Også for årets russ som skal avslutte russefeiringen med tidenes fest i løpet av de neste dagene kan dette være greit å ha i bakhodet. Det er ikke sikkert at fremtidige arbeidsgivere blir fryktelig imponert om de finner deg naken på alle fire på nett. Russ eller ikke.

En mobiltelefon er ikke ment til å skulle oppbevare hemmeligheter

Flere av de som føler seg lurt eller svindlet i forbindelse med offentliggjøring av sex-filmer oppgir muligheten for at de kan ha blitt hacket. I 2015 er dette hverdag, og om dette først skjer vil en sex-film kunne være et spennende hacker-trofe. 

Alt som kan bygges kan hackes!

Når det gjelder slike filmer og utpressing, så er det også etterhvert blitt ganske så vanlig, og det dummeste man gjør er å betale seg ut av det hele. Du har nemlig ingen garantier for at det ikke finnes flere kopier. Noe det garantert gjør i 2015. Betaler du først en gang så vil de garantert be deg om å betale igjen og igjen.

I praksis lærer du luringene at det er lønnsomt å lure deg ved å betale.

Om du på død og liv skal lage film med kjæresten da er det bare å finne frem gode gamle VHS. Jeg kan love deg at kassetten blir utilgjengelig for de fleste.

Reparasjon av skade i etterkant, eller etterforskning og risikoanalyse for å kartlegge omdømme-skade og omfang er både kortbart og omfattende. For folk flest er det heller ikke et naturlig alternativ.

Uansett rolle, status, og posisjon kan det være greit å huske;

Det spiller ingen rolle om man er Kong Salomon eller Jørgen hattemaker, det smaker ikke godt å bli kledd naken på offentlig sted, og husk; 

INTERNETT GLEMMER ALDRI!

 

Hva ligger på din mobiltelefon? Noe som kan brukes mot deg i feil hender?

DEL GJERNE DINE TANKER OG KOMMENTARER NEDENFOR:)

Følg meg også gjerne på Facebook her; https://www.facebook.com/kleivenkjellola

 

& Som alltid; Share if you care!www.kjellolakleiven.no


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kjell-Ola Kleiven - Ikke alle blogger kan være rosa

Kjell-Ola Kleiven - Ikke alle blogger kan være rosa

39, Oslo

CEO & Managing Director, Risk Information Group (RIG Nordic & Baltic) Samfunnsengasjert leder og risikomann med sans for det skrevne ord.

Kategorier

Arkiv

hits