Virkelighetens «Døden på Oslo S»IKKE LA DEM ØDELEGGE BYEN VÅR

Pubertale smågangstere med voldsabstinenser, og kronisk lyst på faenskap, er det som ved Oslo S og de nærliggende sentrumsområdene i kveld møter uheldige reisende som forviller seg inn til hovedstadens viktigste trafikale knutepunkt.

Om vi ser bort fra norske blodpriser er det vel lite som har gjort mer for å skremme bort alt som kommer av turister enn narko og voldskaoset på Oslo S.

I 2015 er de lovløse tilstandene på vår sentralstasjon så ille at selv vekterne som skal beskytte Osloborgerne blir hjemme fra jobb. De tør ikke lenger kjempe mot voldsmiljøene som dominerer i området.

Velkommen til en brutal Oslo-virkelighet som setter fantasien i skyggen.

I helgene fungerer knutepunktet som binder Norge sammen som en magnet på eventyrlysten ungdom som slåss, tester tung narkotika, raner jevnaldrende, stjeler i butikker, truer reisende og skremmer turister. Snakker om Norges-reklame!

Rapporter om vektere som ukentlig blir slått, pisket med belter, sparket og spyttet på har ifølge det NSB-eide selskapet som drifter Oslo S-området blitt et så stort problem at ledelsen ved området har måttet krype til korset og innrømme at stedet er direkte utrygt i helgene. 

Når selskapet som tjener penger på driften skriker hjelp, da sier det mye om hvor ille det egentlig er.

De samme vekterne, som skal stå for sikkerheten på sentralstasjonen blir ikke bare utsatt for vold på jobb. De blir også fulgt hjem etter endt arbeidsøkt og sjikanert der de bor. For ungdomsbandene som herjer ved den viktigste innfartsåren til byen vår, de er selv vant til å ferdes kollektivt når de ferdes ut til forstedene. De er nemlig ukependlere som trekker inn til byen for å lage dritt i helgene, mens de på ukedagene lever rolige dager i stillere strøk der hvor trærne vokser litt tettere. 

VELKOMMEN TIL NORGE!

En god venn av meg fra USA som besøkte Norge for første gang sist uke var helt sjokkert over mottakelsen han fikk da han gikk av flytoget. Etter først å ha forvillet seg inn i et ungdomsran gjorde han en 180-graders snuoperasjon og havnet midt i en heroinhandel. Deretter hev han seg inn i en taxi og ropte «Get me out of here». Det tok flere dager med sightseeing og turer på typiske turiststeder før han hadde kommet over «New Jack City»-tilstandene ved porten til Oslo.

Som Oslo-gutt er jeg utrolig stolt av byen min, og jeg vil at alle andre skal like den like godt som jeg gjør. Når tenåringer som ikke er eldre enn at de fortsatt må pelle Hubba Bubba ut av reguleringen ødelegger for alle oss andre ved blind vold, da er det fare på ferde, og noe drastisk må gjøres før det er for sent.

Egentlig burde vi gi gangstergutta som herjet de samme områdene på slutten av nittitallet mulighet til å lære smågutta en leksjon. Buksevann og ris på stumpen hadde vært en passende straff!

Inndra månedskortene deres og få bøllebarna hentet av mamma

Få Politiet og foreldrene til bøllefrøene på banen. Rydd stasjonsområdene for alt som er av tenåringer og bøllebarn i helgene, og la sentralstasjonen være alt annet enn en fritidsklubb. Jeg ville sendt melding til mor og far så de selv fikk hente barna sine.  Ikke sikkert at gangsterpoden var like tøff om han ble hentet av mamma på stasjonen. Oslo S er alt annet enn et oppholdssted for rotløs ungdom, og vi kan ikke la det utvikle seg til det verre.

Oslo S er tross alt vårt vindu mot verden.

OSLO♥

SE VIDEO FRA VOLD & RAN PÅ OSLO S FRA APRIL MÅNED 2015 HOS AFTENPOSTEN; 

http://www.osloby.no/nyheter/krim/--Politiet-har-hatt-fokus-pa-sentrum-de-siste-arene_-men-ikke-prioritert-Oslo-S-8002744.html 

 

SE VIDEO FRA MASSESLAGSMÅL PÅ OSLO S HER, 

http://www.osloby.no/nyheter/Mener-ungdomsgjenger-og-bostedslose-gjor-det-utrygt-pa-Oslo-S-7531406.html 

 

NETTAVISEN HAR GJORT EN REDAKSJONELL SAK SOM BELYSER PROBLEMET YTTERLIGERE.  DEN FINNER DU HER; http://www.nettavisen.no/nyheter/vekterne-sparkes-og-trues-nesten-daglig-pa-oslo-s/3422782596.html 

Del gjerne din mening med meg i kommentarfeltet nedenfor. Føler du deg trygg på Oslo S, og i området rundt? 

 

 

For bloggtips kontakt kjell-ola.kleiven@rignorge.no   

Følg meg også gjerne på Facebook her; https://www.facebook.com/kleivenkjellola

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kjell-Ola Kleiven - Ikke alle blogger kan være rosa

Kjell-Ola Kleiven - Ikke alle blogger kan være rosa

39, Oslo

CEO & Managing Director, Risk Information Group (RIG Nordic & Baltic) Samfunnsengasjert leder og risikomann med sans for det skrevne ord.

Kategorier

Arkiv

hits