Selger sex der vi trener-Før var det Carl Johans gate og Tollbugata som var Oslos arena for sexsalg, nå er det solstudio og treningssentrene som gjelder!

Selger sex der vi trener

Tidligere har det vært kjent at prostituerte selger sex i ubetjente solstudioer i Trondheim, og nå skal trenden også ha funnet veien til Oslo. Ifølge sikre kilder har jeg fått vite at ubetjente solstudioer og treningssentre har blitt arena for Øst-Europeiske prostituerte på jakt etter sex-kunder. Eierne av sol og treningssentrene risikerer å bli siktet for hallikvirksomhet, om de ikke rydder opp.

Ifølge politiet i Trondheim er det stort sett østeuropeiske prostituerte som tilbyr sine tjenester i de ubemannede solstudioene, og det samme ser man også  i hovedstaden.

Fem menn er de siste månedene ifølge NRK bøtelagt etter å ha erkjent kjøp av sex på ubemannede solstudioer i Trondheim. Bøtene for sexkjøp lyder i utgangspunktet på 15.000 kroner.

I Oslo kan min kilde fortelle at han ved flere anledninger har måttet kaste ut prostituerte, og kunder som okkuperer både toaletter, og dusjområder på treningssentre, så kan man spørre seg hvem som tenker på sex tjenester på et svett gym? Svaret er trolig mange for stadig flere prostituerte tar nå i bruk slike steder for sin salgsvirksomhet, og det må jo bety at mange kjøper.

De ubetjente solstudioene har tidligere fått mye kritikk for manglende adgangskontroll, og rutiner som begrenser innslipp slik de ubetjente treningssentrene ofte har. Når treningssentrene sikrer inngangen med kortleser eller kode så slipper de et annet problem som solsentrene møter. De slipper problemet med narkomane som bruker de ubetjente lokalene som sprøyterom. Til gjengjeld får sex selgerne og deres kunder holde på forholdsvis fritt på visse tider av døgnet når antall besøkere er lavt.

Det hele er kvalmende, farlig og risikabelt

Dersom eierne ikke setter i verk tiltak for å stanse virksomheten, risikerer de i likhet med utleiere av leiligheter å bli siktet for hallikvirksomhet. At de ubetjente sol og treningsstudioene har fått et nytt bruksområde er ikke bare et problem for de som drifter stedene. Det utgjør også et reelt sikkerhetsproblem for stedets vanlige brukere, og et hygiene problem på toppen av det hele. 

Det er kanskje på tide å få på plass god gammeldags bemanning likevel? På tide å rydde opp Oslo!

 

DEL GJERNE DINE TANKER OM SAKEN I KOMMENTAR FELTET NEDENFOR!

 

For bloggtips kontakt kjell-ola.kleiven@rignorge.no   

Følg meg også gjerne på Facebook her; https://www.facebook.com/kleivenkjellola

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kjell-Ola Kleiven - Ikke alle blogger kan være rosa

Kjell-Ola Kleiven - Ikke alle blogger kan være rosa

39, Oslo

CEO & Managing Director, Risk Information Group (RIG Nordic & Baltic) Samfunnsengasjert leder og risikomann med sans for det skrevne ord.

Kategorier

Arkiv

hits