Min falske identitet har fullført Harvard

(Rene Suess/Kjell-Ola skåler i eplejuice etter fullført skolegang)

Min falske identitet har fullført Harvard

De fleste sektorer i Norge kan ha mennesker med falske skolediplomer arbeidende med oppgaver som de ikke er kvalifisert for. Fra leger til bygningsarbeidere og ingeniører. 

-Beregninger viser at 50.000 mennesker lever i Norge med falsk identitet. Minst halvparten av dem har falske skolepapirer kjøpt etter søk på Google

Enhver banditt med respekt for seg selv har i 2015 minst en falsk identitet, og med falsk identitet følger en rekke andre bandittprodukter. Først av alt må den falske livshistorien krones med en kompetansebase som gjør at den falske skikkelsen får en troverdig bakgrunn, og da er det ikke langt man skal gå. Som med alt annet man lurer på i 2015 starter kjøpet av bakgrunn på Google. 

Vi kan si med sikkerhet at flere toppledere i Norge har falske skolediplomer

Et enkelt Googlesøk gir meg hundretusenvis alternativer når det gjelder å bygge en falsk livshistorie. Alt fra produsenter av falske skolediplomer, til salg av falske referansesjekktjenester og falske arbeidsgivere. Alt finnes på Google. 

Min falske identitet og alter ego Rene Suess som ble opprettet i forbindelse med at jeg kjøpte falsk pass for å teste kvaliteten på falske ID dokumenter hos ID ekspertene ved min arbeidsgiver RIG, skal endelig ta steget ut i arbeidslivet, og da må han jo skolepapirer. 

Etter noen kjappe søk endte jeg med å bestille et Harvard Business School diplom på nett. Diplomet som kommer med en skolesjekk telefon som gjør at potensielle arbeidsgivere kan ringe inn og få bekreftet at jeg faktisk har gått på Harvard koster ikke mer enn en middag på Bølgen & Moi. Det vil si en middag uten drikke, for slikt er jo gjerne dyrt her til lands.

Skolediplomet som jeg bestilte inkluderte karakterutskrift, og selgeren vet å påpeke at det gjelder å velge de rette kursene fra Harvards tykke katalog.  Jeg velger kommunikasjon, og sosiale medier. Det er jo i tiden. 

Ellers er min rådgiver (selgeren) ved kjøpet svært behjelpelig når det gjelder å velge karakterene mine. Det er jo viktig å ikke velge for gode karakterer. Dette vil kunne få en potensiell arbeidsgiver til å fatte mistanke. Vi fører opp at jeg strøk i Business Administration, men fikk en B da jeg tok opp faget. De øvrige karakterene mine fra prestisje skolen ligger midt på treet. Unntaket er en "A" i Public Relations, og en "B" i Economics.

Når det kommer til å bestille diplomet så får jeg beskjed om at det etter to dager vil bli sendt et test diplom i pdf format slik at jeg kan teste kvaliteten opp mot ekte vare på nett. Bilde av test diplomet ser dere her;Ekte vare? Så snart postmannen leverer fra seg mitt nye diplom vil jeg kjøre det gjennom testmiljøet vårt på kontoret. Lar miljøet seg lure? Kan en falsk diplom virkelig bestå testen?

Fortsettelse følger!

KAMPEN MOT SKURKESTREKER OG ULOVLIGHETER STARTER MED Å UMULIGGJØRE BRUK AV FALSK ID 

(Etter endt test vil vi makulere diplomet slik vi også gjorde med mitt falske pass)
 For bloggtips kontakt kjell-ola.kleiven@rignorge.no

Følg meg også gjerne på Facebook her; https://www.facebook.com/kleivenkjellola

 
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kjell-Ola Kleiven - Ikke alle blogger kan være rosa

Kjell-Ola Kleiven - Ikke alle blogger kan være rosa

39, Oslo

CEO & Managing Director, Risk Information Group (RIG Nordic & Baltic) Samfunnsengasjert leder og risikomann med sans for det skrevne ord.

Kategorier

Arkiv

hits