Ungdom handler dop av narko-taxi i Oslo

 

Ungdom bestiller kokain på sms, og får den levert som pizza på døra

Norsk ungdom med Kamikaze adferd

Jeg har tidligere skrevet om alkohol taxier som selger smuglersprit til ungdomsfester landet rundt. De samme banditt nettverkene har nå ifølge tips fra pålitelige kilder utvidet produktporteføljen med en potensielt dødelig blanding av party-dop. Dop som leveres mot kontant betaling på festens dør etter at mor og far har forlatt hjemmet. Slik kan vi ikke ha det i hovedstaden!

Det er på tide at vi som foreldre, og Osloborgere tar et oppgjør med mafiatilstandene som herjer.

Kyniske bandittnettverk som markedsfører sine tjenester overfor ungdom helt ned i tolv årsalderen er i ferd med å bli en trussel i byen vår. Ungdommene bestiller på sms og får produktet levert til avtalt sted mot avtalt pris.

Mennesker med biler, og store partier dop og sprit kjører Oslo rundt som dop transportører. Det kalles på folkemunne narko taxi og har ingenting med en vanlig taxi å gjøre.

Med andre ord vi har fått narko-taxier i Norge, og disse skal ifølge min kilde oppsøke de samme ungdomsmiljøene som de gamle alko-taxiene opererte i.

Bestillingssteder inkluderer områder rundt skoler, ungdomsklubber og andre sosiale samlingssteder der tenåringer i hovedstaden beveger seg i sosiale lag. Ved bruk av sms sendt som kodeord gjøres bestillinger, og kontanter er eneste gangbare valuta for betaling.

Skremmende, og farlig farlig.

Det er god butikk å selge livsfarlig smuglersprit, og festdop til velstående norske ungdommer.

Det at alko-taxi og narko-taxi tjenesten som markedsføres via sms, og andre digitale tjenester er god butikk er det liten tvil om, og det hele er såpass godt organisert at bestillinger gjerne kan inneholde både sofistikerte alkoholmerker og billige skurkealternativer. Viktigst av alt er det imidlertid å forstå at kjøp av slike tjenester er livsfarlig, og du har ingen garanti for at spriten ikke er helsefarlig.

Når det gjelder dopen så sier det vel seg selv hvor farlig det er å konsumere noe slikt.

Flere tips kan tyde på at bandene som opererer forholdsvis åpent har utspring i øst-europeiske miljøer, og metodene for innkreving av manglende betaling skal være ganske så brutal.

Med andre ord fortell deres barn, og tenåringspoder hjemme at alkohol, og dødelig dop ikke må kjøpes av Kjell Kriminell eller Banditt-Bjørn.

De kan måtte bøte med livet ved slik hasardiøs adferd.

Del gjerne denne saken så vi får økt fokus på problemet!

 

For bloggtips kontakt kjell-ola.kleiven@rignorge.no
Følg meg også gjerne på Facebook her; https://www.facebook.com/kleivenkjellola
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kjell-Ola Kleiven - Ikke alle blogger kan være rosa

Kjell-Ola Kleiven - Ikke alle blogger kan være rosa

39, Oslo

CEO & Managing Director, Risk Information Group (RIG Nordic & Baltic) Samfunnsengasjert leder og risikomann med sans for det skrevne ord.

Kategorier

Arkiv

hits