Movember-bart kan gi deg og kjæresten en gratis luksusmiddag

- Bart kan gi deg en luksusmiddag for to

Send oss bilde av deg selv, kjæresten, broren din, pappaen din, eller en annen nær og kjær som lar barten gro for kreftsak. Vi premierer den beste barten med middag for to.

Engasjement for en god sak skal belønnes og nettopp derfor tok jeg i år som i fjor initiativ til en prat om menns helse og Movember med daglig leder Fredrik Solberg ved restauranten (bildet over) Stormkjøkkenet i Oslo.

Resultatet av den høyst uformelle praten er at Stormkjøkkenet gir en bedre Tapasmiddag av typen 10 retters Gourmet Tablon/Luksus tapas for to personer til en heldig herre med bart og hans følge. Det eneste du behøver å gjøre for å være med i kåringen er å sende et bilde av deg og din bart i løpet av Movember måned til e-mail adressen nederst i denne saken. Sammen med bildet sender du en kort begrunnelsen som forklarer hvorfor nettopp du er en verdig vinner.

Se gjerne www.stormkjokkenet.no

Bart gir middag

Den eneste forutsetningen for deltakelse i konkurransen er at herren er registrert deltaker på www.movember.com, og har latt barten gro i november måned 2014. Vi kårer en heldig vinner i løpet av måneden.

For å kåre en verdig barte-vinner for 2014 har jeg alliert med meg stylist Jennifer Moi, som til daglig jobber ved The Thief Spa i Oslo. Hun vil hjelpe med å finne den beste kombinasjonen av bart og Movember motivasjon.

Vinneren offentliggjøres her på bloggen. Bartebildet vil også bli publisert på www.kleiven.blogg.no

Fjorårets vinner, samt noen andre flotte herrer med bart fra 2013 følger nedenfor,Christoffer Høyland - ble vinneren av en bedre Tapas middag på Meatmarket Grill & Tapas i 2013.


Omar Saleh, stilte med en skikkelig Super Mario bart i fjorJonas Axelsson kjørte i 2013 en skikkelig Trucker bart

Følg meg gjerne på facebook her; https://www.facebook.com/kleivenkjellola

For tips til bloggen eller ønske om å vinne middagen send en e-mail til Kjell-Ola.kleiven@rignorge.no 

 

Ønsker dere alle en hårete Movember.

 


 

 

www.lunsjmedkleiven.com

For  intervjuer med spennende mennesker som jeg har møtt på min vei, besøk www.lunsjmedkleiven.com. Der kan du også se flere bilder fra lunsjmøtene.


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kjell-Ola Kleiven - Ikke alle blogger kan være rosa

Kjell-Ola Kleiven - Ikke alle blogger kan være rosa

39, Oslo

CEO & Managing Director, Risk Information Group (RIG Nordic & Baltic) Samfunnsengasjert leder og risikomann med sans for det skrevne ord.

Kategorier

Arkiv

hits