Alkohol-taxi rundlurer ungdommen

Alkohol-taxi rundlurer ungdommen

Den siste tiden har jeg fått flere henvendelser fra bekymrede foreldre som opplever at deres barn og tenåringer har blitt kontaktet på tekstmelding av organiserte miljøer som selger sprit, og andre alkoholholdige drikker til mindreårige. Drikken som gjerne leveres med bil til ulike fester på kveldstid er gjerne smuglersprit som distribueres i Oslo, og omegn.

Drikkevarene som selvfølgelig er sterkt overpriset kan leveres til alle døgnets tider, og den leveres av menn som vet å ta seg godt betalt.

Strafferammene rundt ulovlig alkoholsalg er minimal sett i forhold til fortjeneste.

Det er nemlig godt butikk å selge livsfarlig smuglersprit til velstående norske ungdommer.

Det at Alko-taxi tjenesten som markedsføres via sms, og andre digitale tjenester er god butikk er det liten tvil om, og det er såpass godt organisert at bestillinger gjerne kan inneholde både sofistikerte alkoholmerker og billige skurkealternativer. Viktigst av alt er det imidlertid å forstå at kjøp av slike tjenester er livsfarlig, og du har ingen garanti for at spriten ikke er helsefarlig.

Det er nemlig sjelden slik at disse «Hyggelige» alko-taxiene går på Vinmonopolet og plukker i hylla for deg. De plukker smuglervarer og selger dem sammen med sigaretter og dop.

Du kan bli blind om du drikker feil vare!

En annen side av saken er at disse miljøene ikke vil akseptere at barn eller ungdom ikke klarer å gjøre opp for seg. En bestilling gjort i fjortisfylla kan fort enda opp med rundjuling som følge av manglende evne til å betale for bestilte varer.

Det hele handler om skurkestreker tross alt.

Les mer om Alko-Taxi på døra her,

http://www.groruddalen.no/index.php?page=vis_nyhet&NyhetID=12962

Det er kanskje på tide at lokale politikere og politi kommer ordentlig på banen!

Følg meg gjerne på facebook her; https://www.facebook.com/kleivenkjellola

www.kjellolakleiven.no

Med ønske om en risikofri ukestart til dere alle

 

For  intervjuer med spennende mennesker som jeg har møtt på min vei, besøk www.lunsjmedkleiven.com. Der kan du også se flere bilder fra lunsjmøtene.Les også Lunsj med Kleiven, ukens ansikt er JC - grunnleggeren av Movember www.lunsjmedkleiven.com

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kjell-Ola Kleiven - Ikke alle blogger kan være rosa

Kjell-Ola Kleiven - Ikke alle blogger kan være rosa

39, Oslo

CEO & Managing Director, Risk Information Group (RIG Nordic & Baltic) Samfunnsengasjert leder og risikomann med sans for det skrevne ord.

Kategorier

Arkiv

hits