Christoffer Høyland - er vinneren av en bedre Movember middag på Meatmarket


Christoffer Høyland - er vinneren av en bedre Tapas middag på Meatmarket Grill & Tapas

Vi gratulerer!!!

Engasjement for en god sak skal belønnes og nettopp derfor tok jeg sist uke initiativ til en prat om menns helse og Movember med daglig leder Fredrik Solberg ved restauranten (bildet over) Meatmarket Grill & Tapas på Tjuvholmen.

Resultatet av den høyst uformelle praten er at Meatmarket nå gir en bedre Tapasmiddag av typen 10 retters Gourmet Tablon/Luksus Tapas for to personer til en heldig herre med bart og hans følge. 

Vinneren av konkurransen skrev følgende begrunnelse til hvorfor nettopp han burde stikke av med måltidet;

"Dette er mitt første år i deltakelsen og slett ikke min siste. Det har vært både smil og latter rundt meg både på jobb og fritid. Selv om damebekjentskapene ikke blir overbegeistret av barten min, er det ikke noe som stopper meg for en god sak. Det handler om å ikke bøye av for press, stå opp for det du tror på og være trygg på deg selv og din manndom. Det kan man saktens trenge i dagens samfunn hvor likestillingen står så sterkt som den gjør. Det gjør meg ekstra glad å få være mann, og vise det med en bart som sjelden er knapt synlig resten av året. Om jeg vinner denne middagen så vil jeg love å la barten bli til restaurantbesøket :)"

For å kåre en vinner av middagen har jeg fått hjelp av følgende ekspertpanel: Ole Eikeland (NA24 Redaktør), Jennifer Moi (Stylist/Make-up artist og DJ), Fredrik Solberg (Daglig Leder Meatmarket), Fredrik Bjørlo (Movember Norway)

Bilde av vinner barten følger nedenfor:


Hvorfor denne mannen vant er åpen-bart!

 

Flere Movember barter ser du her;

De er alle menn for sine Movember barter!'

 For flere veldedige barter eller for donasjon besøk www.movember.com

Tips meg gjerne om temaer eller saker til bloggen på kjell-ola.kleiven@rignorge.no

For booking av Risiko foredrag bruk samme adresse.

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kjell-Ola Kleiven - Ikke alle blogger kan være rosa

Kjell-Ola Kleiven - Ikke alle blogger kan være rosa

39, Oslo

CEO & Managing Director, Risk Information Group (RIG Nordic & Baltic) Samfunnsengasjert leder og risikomann med sans for det skrevne ord.

Kategorier

Arkiv

hits