Verdens farligste Tatoveringer


Verdens farligste tatoveringer - få en slik og du er nærmere døden

Tatoveringer har vært en del av den eurasiske kultur helt siden tidlig stenalder. 

- Og deres kriminelle eiere!
Tatoveringer har i nyere tid blitt en del av det kommersielle motebildet, og du finner dem gjerne på alt fra fotballspillere til skuespillere. I vårt moderne samfunn er en godt gjennomført tatovering et symbol på individualisme og særegenidentitet, men flere steder i verden er blekkfarget hud fortsatt synonymt med kriminelle bander. Her følger en rangert liste over noen av verdens farligste tatoveringer, og deres kriminelle eiere.

1.M-18 - Kvinner uten frykt
Kvinnene i den sentral-amerikanske gategjengen Barrio 18 med base i Guatemala, Honduras og El Salvador er ikke som andre gangstere. Disse kvinnene er langt tøffere!
M-18 er gategjengen som er kjent for å tatovere gruppens fryktede emblem over hele ansiktet til gruppens kvinner. Dette gjør gruppens kvinner hakket tøffere enn deres mannlige gjengmedlemmer.
Kvinnene har ellers samme rolle som mennene og er likestilte gangstere i den fryktede gruppen.
M-18 er multi-etnisk og de siste årene har den beveget seg fra å være en lokal gategjeng til å bli et multinasjonalt skurkenettverk. Bare i USA har gjengen 65.000 medlemmer, og de er aktive i over hundre amerikanske byer. Gjengen er delaktig i alt fra narko til prostitusjon og beskyttelses relatert virksomhet.
Deres tatoveringer gjør at de skiller seg fra andre lokale bander.

2.La Mara Salvatrucha- de farligste av de farlige
Gruppen hadde sitt utspring i ghettoen på begynnelsen av 1980 tallet i storbyen Los Angeles. Først og fremst kommer gruppens medlemmer fra Guatemala, Honduras, Mexico og El Salvador. Flere av medlemmene som opprinnelig grunnla gruppen skal ha hatt bakgrunn fra styrker som var stridende under borgerkrigen i El Salvador.
Grunnleggeren av MS13 ble drept av gjengmedlemmer i sitt eget hjem da han forsøkte å starte et nytt liv utenfor gjengen.
Gruppens fremste symbol er tatoveringen MS13, og den plasseres gjerne der den er mest synlig. Midt i ansiktet!
FBI kaller MS13 den mest dødlige kriminelle organisasjonen i USA.
Ingen forlater MS13 i live!

3. Tre dødelige blekk prikker = død over politiet
En av de mest vanlige tatoveringene blant dømte gjengmedlemmer i verdens fengsler er tre blekk prikker rett under øyet. Prikkene som former et triangel er et kjent symbol som blant annet brukes av Los Vatos Locos, The Crazy Dudes, eller MS 13. De tre prikkene symboliserer slagordet «død over Politiet», og de kan også kombineres med enkeltstående blekk prikker. Enkeltstående prikker viser antall drap som et gjengmedlem har gjennomført. I Storbritannia er det vanlig at gjengmedlemmer plasserer tilsvarende blekkprikker mellom tommelen og pekefinger. Også dette for å markere antall drap de har stått bak.

4.Mâori Gangs, New Zealand dødsmaskene
De største kriminelle nettverkene på stillehavsøyen New Zealand er Mongrel Mob, Black Power og The Nomads. Gjengene er kjent for å benytte seg av særregne «tribal» tatoveringer som kombineres med den enkelte gjengens navn og logo.
Disse gjengene opererer stort sett som Hells Angels, og andre motorsykkelgjenger her hjemme. Tatoveringene deres skaper frykt, og de dekker gjerne hele ansiktet.

5.Yakuza Mafia, Japan
Deres tatoveringer ble opprinnelig plassert på kroppene deres som straff, men i dag er gruppen f¸rst og fremst kjent for heldekkende tatoveringer som dekker hele kroppen fra topp til tå. Tatoveringene er som heldekkende «body suits», og medlemmene elsker å bli avbildet mer eller mindre uten klær. De heldekkende draktene skaper frykt blant rivaliserende gjenger, og smerten ved å få utført en Yakuza tatovering gir gruppen respekt.

Noen andre vanlige fengsels og skurketatoveringer følger nedenfor:

Spindelvev - et langt liv i fengsel
Spindelvev plassert på albuen eller halsen representerer en person som har brukt mye hard tid bak murene. Symbolikken er at personen ikke har flyttet seg på så lenge at en edderkopp har bygget en web på dem.
Stjerner på knærne
Russisk mafia symbol med forklaringen. «Jeg bøyer meg ikke for noen»
Tåre under øyet
En tåre under øyet symboliserer at et gjengmedlem har hevnet et drap på et familiemedlem blant en enkelte gjenger. I andre miljøer kan det bety at personen har gjennomført et drap. Dette finner man blant annet hos California Chicano gjengen.
Stjerner på skuldrene
Stjerner tatovert på skuldrene er et tegn på at et gjengmedlem har en høyere rang i organisasjonen.
Tatoveringer på innsiden av leppen
Enkelte sør afrikanske gjenger bruker tatoveringer på innsiden av leppene for å symbolisere at de vil angripe, eller bite fra seg.
Tallet 1488
1488 er et Nazi symbol med betydningen "We must secure the existence of our people and a future for White Children"
Klokke uten visere
Brukes gjerne av fanger som soner en lengre straff. Betydningen er at tid er ubetydelig
Forkortelsen AB
Aryan Broterhood - Nazi/symbol som bekrefter tilhørighet til det ariske brorskapet
"La Eme"
La Eme eller bare "M" er kjenneregnet til den Mexikanske Mafiaen
En kortstokk
Kortstokken kan ha flere betydninger og det kan variere fra sted til sted, men et Ess betyr vanligvis en tyv, Sparkortet har samme betydning, Ruter tatoveres gjerne på informanter, og påføres dermed med tvang.
Kors på brystet
Kors på brystet er en russisk fengselstatovering med betydning "Tyvenes konge"
Generelt om gangster tatoveringer:
Enkelte av de mest kjente kunstverkene som klodens banditter pryder kroppen med må du også ha utført kriminelle handlinger for å kunne bære.
Andre får de kun bruke om du vier livet ditt til banden, og den følger deg uansett til du dør.

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kjell-Ola Kleiven - Ikke alle blogger kan være rosa

Kjell-Ola Kleiven - Ikke alle blogger kan være rosa

39, Oslo

CEO & Managing Director, Risk Information Group (RIG Nordic & Baltic) Samfunnsengasjert leder og risikomann med sans for det skrevne ord.

Kategorier

Arkiv

hits