Dugnadsånden lenge leve!


Tjuvholmen Veldedigehagefest versjon 2,0 - Sammen kan vi gjøre en forskjell

Tidligere i år arrangerte en gruppe venner Tjuvholmen veldedige hagefest til støtte for Plan og kvinners rett til utdanning. Arrangementet som fant sted i en privat hage på Tjuvholmen samlet nærmere 100 engasjerte mennesker til en hyggelig seanse i veldedighetens navn.

«Because I am a girl» kampanjen til Plan, traff oss alle rett I hjertet og det er liten tvil om at Plan ved jenteaktiviteten bidrar til en bedre hverdag for verdens unge kvinner.

For 2014 versjonen av Tjuvholmen Veldedige hagefest har vi bestemt oss for å finne et nytt veldedig formål, og i den forbindelse trenger vi din hjelp. Om du har et formål som du synes fortjener litt ekstra støtte og oppmerksomhet, så send gjerne en mail til solajr@hotmail.no med forslag.

Under 2013 versjonen av hagefesten bidro artister som Elisabeth Carew, Julie Bergan, Nosizwe, Adiam Mengis og Admiral P. I tillegg leste Bertrand Besigye poesi, og Helen Bjørnøy holdt en innlegg om kvinner og utdanning. Konferansierene Noman Mubashir og Terje Schrøder holdt stram regi som kveldens showledere.

Dj's for kvelden var Jennifer Moi, Solmaz Refling og Mariann fra Surferosa.

Auksjonen under selv festen hadde i år bidrag fra kunstnere som Per Heimly og Kari Lena Flåten Lindbæk.

Neste år vil vi samle flere kunstnere, artister og venner. Vi vil skape nytt engasjement og spre glede og støtte for en god sak.

Kanskje er det ditt formål vi samler inn penger til i 2014!

Hilsen fra en begeistret initiativtaker.

Dugnadsånden lenge leve!

Se bildene fra hagefesten 2013 her:

http://kleiven.blogg.no/1377594551_bildene_fra_tjuvholme.html

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kjell-Ola Kleiven - Ikke alle blogger kan være rosa

Kjell-Ola Kleiven - Ikke alle blogger kan være rosa

39, Oslo

CEO & Managing Director, Risk Information Group (RIG Nordic & Baltic) Samfunnsengasjert leder og risikomann med sans for det skrevne ord.

Kategorier

Arkiv

hits