Din Movember-bart kan gi deg en gratis middag på Tjuvholmen

Din Movember-bart kan gi deg en gratis luksus-middag på eksklusiv Tjuvholmen restaurant.

Send oss bilde av deg selv, kjæresten, broren din, pappaen din, eller en annen nær og kjær som lar barten gro for kreftsak. Vi premierer den beste barten med middag for to.

Engasjement for en god sak skal belønnes og nettopp derfor tok jeg sist uke initiativ til en prat om menns helse og Movember med daglig leder Fredrik Solberg ved restauranten Meatmarket Grill & Tapas på Tjuvholmen.

Resultatet av den høyst uformelle praten er at Meatmarket nå gir en bedre Tapasmiddag av typen Luksus Tapas for to personer til en heldig herre med bart og hans følge. Middagen kan nytes på en valgfri kveld før jul i restauranten som ligger et lite steinkast fra vannkanten på Tjuvholmen. 

Den eneste forutsetningen for deltakelse i konkurransen er at herren er registrert deltaker på www.movember.com, og har latt barten gro i november måned 2013. Vi kårer en heldig vinner i løpet av måneden.

Alt du behøver å gjøre for å delta er å sende et bilde av din Movember bart med en god begrunnelse på hvorfor du bør vinne til solajr@hotmail.no med din kontaktinformasjon, og med overskriften Movember bart 2013 i emnefeltet.

Bartebildet vil bli publisert på www.kleiven.blogg.no

For å kåre en vinner av middagen har jeg fått hjelp av følgende ekspertpanel: Ole Eikeland (NA24 Redaktør), Jennifer Moi (Stylist/Make-up artist og DJ), Fredrik Solberg (Daglig Leder Meatmarket), Fredrik Bjørlo (Movember Norway)

Noen eksempler på flotte Movember barter følger nedenfor, enjoy!

 
Omar Saleh (bildet over) deltar i Movember for tredje gang

Jonas Axelsson (bildet over) deltar for andre gang

 


For tips til bloggen send en e-mail til kjell-ola.kleiven@rignorge.no
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kjell-Ola Kleiven - Ikke alle blogger kan være rosa

Kjell-Ola Kleiven - Ikke alle blogger kan være rosa

39, Oslo

CEO & Managing Director, Risk Information Group (RIG Nordic & Baltic) Samfunnsengasjert leder og risikomann med sans for det skrevne ord.

Kategorier

Arkiv

hits