Ronny Deila, for en mann!


Laget i mitt hjerte får hvile til neste år - i dag er vi alle litt fra Drammen!

I en tid der flere klubber forsøker å kjøpe seg til kortsiktig suksess, så vinner en gjeng talenter og unge lovende spillere fra Drammen Tippeligagull. Dette er bra for norsk fotball!

Søndag kveld kunne hele Drammen endelig slippe jubelen løs, og de gjorde det etter en fantastisk sesong der Strømsgodset har stått til tjue i stil hele veien fra mars til november.

Dette var drammensklubbens første ligamesterskap siden 1970, og en plass opp etter fjorårets sølv.

Strømsgodset har verken mest penger, bredest spillerstall eller sterkest gullkultur, men i dag viste Ronny Deila og hans menn hele nasjonen at viljen til å gjøre det lille ekstra er god som gull.
De viste oss at troen på gull kan overvinne alt, og de gjorde det på et sjarmerende og karismatisk sett i en periode der norsk fotball ellers fremstår ganske grå og sjarmløs.
Strømsgodset viste oss "Gullfotball" som om det var den største selvfølge, og de gjorde det på bekostning av storklubben og gullgrossisten Rosenborg. '

Sølv er ingen seier i Trondheim.

Det er et aldri så lite eventyr som er skapt i Drammen, og det er skapt uten rike onkler og dyrt kjøpte spillere. Nettopp derfor treffer eventyret Strømsgodset oss alle midt i hjertet.

"Jeg felte en tåre da jeg så alle menneskene i byen før kampen", sa Ronny Deila da det hele var over.

Snakker om menneskelig leder, og sympatisk personlighet. En slik person kunne de fleste Tippeligalag hatt godt av. 

Ronny Deila for en mann!

I dag er vi alle litt fra Drammen.
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kjell-Ola Kleiven - Ikke alle blogger kan være rosa

Kjell-Ola Kleiven - Ikke alle blogger kan være rosa

39, Oslo

CEO & Managing Director, Risk Information Group (RIG Nordic & Baltic) Samfunnsengasjert leder og risikomann med sans for det skrevne ord.

Kategorier

Arkiv

hits