Grattis med opprykket - Stabæk mot røkla 3-0

Grattis med opprykket - Stabæk mot røkla 3-0!

2013 skulle på ingen som helst måte være Stabæk fotballens år, men det ble det på alle måter!

Bærumsklubben avslutter sesongen med opprykk til Tippeligaen fra Adecco, og de topper det hele med seier i den mye omtalte overgangssaken. Det er bare å gratulere Stabæk.

Klubben har i 2013 bevist at den gode gamle Askeladden lever i beste velgående. Han lever bedre enn noen gang, og i 2013 så er han fra Bærum.

Med overgangssaken der Inge Andre Olsen og en rekke ledere i klubben var på tiltalebenken i det som i norske medier bare ble kalt overgangsskandalen, elendig klubbøkonomi og en spillerstall som skrek etter forsterkninger, så var det ingen som forventet noe av klubben i 2013. Det eneste vi fotballfrelste nordmenn forventet var skrik fra vest om en nærstående konkurs og behov for tilføring av finansielle midler.

Stabæk har gjort det motsatte av å skrike om problemer, de har løst utfordringene fortløpende i et forrykende tempo, og på et imponerende sett!

Dere slo knock-out på overgangsskandalen, dere banket konkursspøkelset og surfet inn opprykk fra Adeccoligaen. Imponerende!

Det er kanskje nettopp derfor hele Bærum burde feire litt ekstra i kveld. Feire for de lokale heltene som har vunnet på alle fronter. De har vunnet i et år der de ikke var forventet å lykkes med annet enn å overleve.

Grattis Stabæk, dette varmer et fotballhjerte.

Stabæk mot Røkla 3-0

 

http://www.nettavisen.no/sport/fotball/tippeligaen/article3705750.ece

 

 

 

 

 

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kjell-Ola Kleiven - Ikke alle blogger kan være rosa

Kjell-Ola Kleiven - Ikke alle blogger kan være rosa

39, Oslo

CEO & Managing Director, Risk Information Group (RIG Nordic & Baltic) Samfunnsengasjert leder og risikomann med sans for det skrevne ord.

Kategorier

Arkiv

hits