Klarer du å holde kjeft de neste fire årene


Ingen stemme = ingen klagerett!

Om du sitter i Oslo, Østfold eller i et annet fylke valgdagen, og vurderer å ikke stemme ved stortingsvalget da har du å løfte rumpa umiddelbart. Det norske valgsystemet er nemlig utformet slik at stemmer i enkelte deler av landet teller langt mer enn andre, og i Oslo og enkelte andre tettbefolkede fylker på østlandet der teller våre stemmer minst.

Det må hele 2,45 stemmer fra Oslo for å veie opp for en stemme fra Finnmark.

Dette kan være greit å huske om du ønsker muligheten til å klage på beslutninger og valg som blir tatt i landet de neste årene. Det er kun din innsats dagen i dag som gir deg klagerett.

Ingen stemme = ingen rett til å klage.

Så med dette i bakhodet er det bare å sette fart på rumpa mot valglokalet.

Det er utrolig viktig for demokratiet at du stemmer ved stortingsvalget, og jeg vil si følgende. "Dagen i dag er den viktigste for utøvelsen av det norske demokratiet, og om du og din familie vil bli hørt da er det nå det gjelder".

Om du stemmer rødt, grønt, blått eller rosa det er meg helt likgyldig. Det eneste som betyr noe for meg er at alle vi Ola og Kari Nordmenn tar vårt ansvar og utøver vår borgerrett og plikt.

En stemme ved valget i dag er så mye mer enn bare en stemme. En stemme i dag er rett slett et sett å si, «Ja jeg bryr meg om Norge»

Ønsker dere med dette et godt valg, og husk sofaen er ikke et alternativ.

Klarer du virkelig å holde kjeft de neste fire årene?

 

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kjell-Ola Kleiven - Ikke alle blogger kan være rosa

Kjell-Ola Kleiven - Ikke alle blogger kan være rosa

39, Oslo

CEO & Managing Director, Risk Information Group (RIG Nordic & Baltic) Samfunnsengasjert leder og risikomann med sans for det skrevne ord.

Kategorier

Arkiv

hits