Bildene fra Tjuvholmen Veldedige hagefest 2013 - En Kveld til støtte for Plan Norge

"Om vi alle står sammen og bidrar litt hver, da blir vårt bidrag massivt"

Tjuvholmen Veldedige Hagefest 2013 var en hyllest og støtteerklæring til Plan Norge og deres arbeid for kvinner i utviklingsland. Nedenfor følger en fotoserie gjort av fotografen Behzad i UNIKFOTO som beskriver litt av denne fantastiske sensommerkvelden. Kvelden da rundt hundre mennesker fra alle samfunnslag møttes i en hage på Tjuvholmen med et felles ønske om å bidra for Plan og kampanjen "Because I am a girl".

Som initiativtaker og arrangør vil jeg dele gleden over arrangementet som virkelig fikk god oppslutning. Alt fra naboer til artister, kunstnere, og andre med et engasjement gikk sammen i en felles dugnad til støtte for Plan.

Bidragene var mange! Nedenfor ser du flere av dem i bilder.


Takk til alle som bidro den 22.august fra klokken 18 til 22.30. Dere har alle satt fokus på en viktig sak som fortjener både økonomisk støtte og betydelig oppmerksomhet.

Vil du vite mer om Plan og deres arbeid? Les mer om kampanjen på www.plan-norge.no

Om du ikke var  tilstede den 22. så kan du fortsatt bidra ved å donere et valgrfritt beløp fra www.tjuvholmencharity.org

Vi sees neste år på Tjuvholmen Veldedige Hagefest 2014.
Hilsen fra en begeistret initiativtaker!

(C) Alle bilder Behzad/UNIKFOTOStikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kjell-Ola Kleiven - Ikke alle blogger kan være rosa

Kjell-Ola Kleiven - Ikke alle blogger kan være rosa

39, Oslo

CEO & Managing Director, Risk Information Group (RIG Nordic & Baltic) Samfunnsengasjert leder og risikomann med sans for det skrevne ord.

Kategorier

Arkiv

hits