Tre nordmenn etterlyst av Interpol


Tre nordmenn etterlyst av Interpol
Tre nordmenn er etterlyst gjennom Interpol for kriminelle handlinger. Den multinasjonale politienheten Interpol har med sine 190 medlemsland en global utstrekning som gjør organisasjonen i stand til å bistå lokale Politimyndigheter med globale utfordringer.

På deres hjemmeside (www.interpol.com) kan man ved enkle søk finne informasjon om personer som er savnet, eller etterlyst for ulike kriminelle handlinger. Søk i databasen er mulig for allmenheten og databasen som oppdateres fra de enkelte lands Politienheter er like søkevennlig og lett å bruke som tilsvarende løsninger fra FBI. Med andre ord, det har aldri vært enklere å gjøre oppslag mot ferske oppdateringer av ettersøkte  fra all verdens land. Et raskt søk gir mer informasjon enn hva man skulle tro var mulig, og det beste med det hele er at løsningen gjør det langt enklere å fange opp kriminelle som gjemmer seg bak de ulike lands landegrenser. Et problem som ofte dukker opp, og kanskje spesielt med personer som har to statsborgerskap.

Ved søk på personer med norsk nasjonalitet får man hos Interpol umiddelbart tre treff som alle har norsk statsborgerskap. De tre treffene du får opp er alle norske borgere med ulike grunner til å være ettersøkt. Av de tre er det to kvinner og en mann. Her er de tre ettersøkte:

 

1.    ZAHOOR, UMAR FAROOQ (37), (bedrageri og ran), Etterlysning fra Pakistan

 

2.    VARGAS TAPIA, MARCELA ANGELICA (43), Etterlysning fra Chile

 

3.    YAKHLEF, MOUNA HAFIDA (42), (kidnapping og fysisk vold), Etterlysning fra Egypt

 

De to kvinnene er begge registrert med norsk statsborgerskap mens mannen har både norsk og pakistansk statsborgerskap.

For mer informasjon om de tre eller deres kriminelle handlinger og grunn for etterlysning besøk www.interpol.com

Av de tre er oppholdssted kun kjent for Zahoor som skal befinne seg i Dubai.

Bilder av de tre følger nedenfor. (Bildene er hentet fra Interpol).

Zahoor:


Marcela Angelica:


 

 

 

Mouna

 Kontakt Interpol om du har opplysninger om en, eller flere av de tre. Kontaktinformasjon finner du på www.interpol.com. Der vil du også kunne få flere kjennetegn på den enkelte og se flere bilder.

 Med ønske om en risikofri julidag til dere alle.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kjell-Ola Kleiven - Ikke alle blogger kan være rosa

Kjell-Ola Kleiven - Ikke alle blogger kan være rosa

39, Oslo

CEO & Managing Director, Risk Information Group (RIG Nordic & Baltic) Samfunnsengasjert leder og risikomann med sans for det skrevne ord.

Kategorier

Arkiv

hits